خروپوف

بررسی خروپوف

بررسی خروپوف :

خروپوف عموماً با صدای نسبتاً خشن همراه می باشد، دلیل این امر عبور جریان هوا در بافت گلو است. لرزش بافت های گلو در هنگام نفس کشیدن باعث این عارضه می باشد. احتمال اینکه خروپوف باعث بروز مشکلات مزمنی در برخی افراد شود زیاد است، البته در برخی اوقات این عارضه نشانه یک مشکل جدی می‌باشد. در نظر داشته باشید که این عارضه باعث می شود اطرافیان مورد آزار و اذیت واقع شوند.

می توان با کاهش وزن و قطع کردن مشروبات الکلی در نزدیکی های تایم خواب مقدار خروپوف را کم کرد، در نظر داشته باشید به استثنای این راهکار ها می توان با جراحی و برخی دارو ها این عارضه را برطرف نمود. توجه داشته باشید که تمامی افرادی که دارای این عارضه هستند نیاز به انجام جراحی و یا مصرف دارو ها نمی باشند.

علت خروپوف:

عوامل گوناگونی در ایجاد این عارضه دخیل می باشند، این عوامل عبارتند از:

آناتومی دهان

آناتومی سینوس ها

مصرف مشروبات الکلی

داشتن آلرژی در فرد

سرما خوردگی

بالا بودن وزن فرد.

در هنگامی که فرد از حالت خواب سبک به حالت خواب عمیق میرود عضلات سقف دهان گلو و زبان آرام می گیرند، بافت های درون گلو قادرند به مقدار مناسب ریلکس باشند تا زمانی که جریان هوا قطع شود و یا بلرزد، بدیهی است که باریک شدن راه جریان هوا و به تبع برای عبور جریان هوا نیروی بیشتری لازم است. همین امر باعث می شود لرزش بافت افزایش پیدا کند و خروپوف بلندتر شود.

 

خروپوف

خروپوف

شرایطی که می تواند جریان هوا را متاثر کرده و ایجاد خروپُف کند:

شرایطی که به راحتی می‌تواند جریان هوا را متاثر کرده و ایجاد خروپُف کند به شرح زیر می باشند:

مصرف مشروبات الکلی

ساختمان دهان

اختلالات بینی و آلرژی

حالت خوابیدن

آشفتگی ها در خواب

بالا بودن سن

اختلال وقفه تنفسی

بالا بودن وزن فرد، بزرگ شدن لوزه و غده لنفاوی.

مصرف مشروبات الکلی:

یکی از شایع‌ ترین عواملی که باعث خروپُف می شود مصرف مشروبات الکلی قبل از خواب است، آرام کردن عضلات گلو به وسیله الکل و دفاع طبیعی بدن در مقابل عبور جریان هوا منجر به خروپُف خواهد شد.

ساختمان دهان:

پایین بودن و ضخیم بودن سقف دهان به سادگی می‌تواند باعث تنگ شدن مسیر هوا شود، این عارضه در افرادی که دارای وزن بالا می باشند بیشتر است. این افراد در پشت گلوی خود دارای بافت اضافه هستند. این بافت منجر می‌شود مسیر هوا باریکتر شود. آویزان بودن بخش مثلثی این بافت از سقف دهان به سادگی جریان هوا را مختل می کند و لرزش و خروپوف را منجر می شود.

اختلالات بینی و آلرژی:

مطمئناً آلرژی و گرفتگی مزمن بینی قادر است به سادگی ایجاد خروپوف نماید.

خروپوف

 

حالت خوابیدن:

عموماً به پشت خوابیدن فرد باعث خروپوف خواهد شد و به سادگی مسیر هوا را باریک می کند.

آشفتگی ها در خواب:

بدن زمانی که به اندازه کافی نخوابیده باشد در هنگام خواب گلو به سرعت ریلکس خواهد شد، بدیهی است که در این زمان خروپوف اتفاق خواهد افتاد.

بالا بودن سن:

با بالا رفتن سن افراد مطمئناً عادت های خوابیدن آنها نیز تغییر می کند، مثلاً گروهی از افراد با بالا رفتن سنشان زمان به خواب رفتن خود را دیرتر از معمول می کنند. به همین جهت نمی‌ توانند با یک بار خوابیدن خستگی خود را برطرف کنند. بدیهی است که خروپُف کردن ارتباط مستقیم با بالا رفتن سن افراد دارد، زیرا عضلات زبان و گلو بسیار آرام تر خواهند شد و منجر به لرزش در زمان تنفس دم خواهد شد.

 

خروپوف

خروپوف

اختلال وقفه تنفسی:

همانطور که از نام این اختلال می توان حدس زد در هنگام خواب به سادگی باعث می شود نفس کشیدن سخت شود، این اختلال باعث تخریب بافت پشت گلو خواهد شد و مسدود شدن جریان هوا را به دنبال خواهد داشت. این موضوع ورود اکسیژن را به شدت کاهش می دهد، در نظر داشته باشید که این اتفاق در شب‌ های زیادی امکان شکل گرفتن دارد.

به عنوان مطب آخر باید اشاره کنیم که تمامی مشکلاتی که باعث عارضه خروپوف می ‌شوند برای درمان باید طبق نظر پزشک و کاملاً زیر نظر آن حرکت کنند، بنابراین از راهکار های پیشنهادی از افراد غیر ذیصلاح به شدت خودداری کنید زیرا امکان دارد که در فرد ایجاد مشکلات دیگری کند. بدیهی است که بهترین راه مراجعه به پزشک متخصص می باشد.ش

ویتاماه

بررسی پریود خانم ها
آشنایی با درمان های شوره سر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
جهت
بستن

سبد خرید

دسته بندی ها

Call Now Button
× ارسال پیام به واتساپ