معرفی تجهیزات ارتوپدی ۲ :
ارتوپدی در واقع تکنیکی است که توسط پزشک جراح انجام شده و آسیب ها و مشکلات اسکلتی فرد را درمان می کند. پس از این مرحله بیمار برای مراقبت و تثبیت جایگاه استخوان های عمل شده نیاز به استفاده از تجهیزات ارتوپدی دارد. تنها کاربرد تجهیزات ارتوپدی اصلاح و استحکام استخوان ها پس از جراحی یا آسیب نیست بلکه کاربردهای وسیعی در دنیای پزشکی دارد. نشستن یا خم شدن های نادرست، استفاده مداوم از گوشی یا تایپ کردن، خم کردن گردن، پوشیدن کفش نامناسب و برخی بیماری های مادرزادی و اسکلتی نیز برای بهبود احتیاج به استفاده از تجهیزات ارتوپدی دارند.
انواع تجهیزات ارتوپدی :
کلیه بند :
کلیه ها جزء حساس ترین و آسیب پذیر ترین اعضای بدن می باشند. کلیه تنها عضو بدن است که هیچ لایه محافظتی ندارد، از این رو نیازمند مراقبت و توجه بیشتری می باشد. به خصوص در فصول سرد سال استفاده از کلیه بند ها طرفداران بیشتری دارد. بعضی از این کلیه بند ها از پشم شتر تهیه شده اند که خواص بی شماری برای بدن دارد. این محصول ضد حساسیت بوده و با ایجاد گرما در این ناحیه از درد کلیه و آسیب به آن جلوگیری می کند. نوع دیگر کلیه بند ها طبی بوده و از جنس پارچه های پنبه ای ساخته شده است.
کمربند :
کمربند های طبی برای افرادی که قوس کمر ندارد یا کسانی که قوس زیادی دارند و یا مبتلا درد های مفصلی هستند نیاز خواهد شد. همچنین برای اصلاح مهره های ستون فقرات و ثابت نگه داشتن آنها نیز کمربند های طبی کاربرد دارد. اغلب پس از جراحی های دیسک کمر به توصیه پزشک جراح استفاده از این کمربند ها ضروری می شود.
گردنبند :
در درمان آسیب های جزئی به ستون فقرات یا آرتروز گردن همچنین پس از برخی از عمل های جراحی از گردنبند های طبی استفاده می شود. این محصول با ثابت نگه داشتن مهره های گردن به اصلاح مهره ها کمک کرده و با بافت نرم و اِرگونومیکی که دارد باعث راحتی استفاده کننده نیز می شود. برخی از گردنبند ها قابلیت تنظیم دارند و می توانید بر اساس اندازه دور گردن خود تنظیم کنید.
مچ بند :
مچ بند های طبی در دو نوع طراحی و تولید می شوند. نوع اول آنها ساده تر بوده و تنها قسمت مچ دست را می پوشاند. این مچ بند برای محافظت از استخوان های مچ در تمرین ها و ورزش های سنگین و بهبود درد مفصل یا آرتروز مچ استفاده می شود. این مچ بند ها قابل تنظیم بوده و با در دست داشتن آن به راحتی می توانید به فعالیت های روزمره خود بپردازید.
مچ بند طبی نوع ۱
نوع دوم مچ بند های طبی که تخصصی تر می باشد، قسمت هایی از انگشتان را نیز در بر میگیرد. در صورت رخ دادن دررفتگی، ضرب دیدگی، بیماری های مختلف و پس از گچ گرفتگی می توان از این نوع مچ بند استفاده کرد. شکستگی مچ دست از جمله شایع ترین شکستگی ها در بین مردم دنیا می باشد. با بالا رفتن سن و بروز پوکی استخوان به دلیل تاخیر در ترمیم استخوان ها، این مسئله حساسیت بیشتری پیدا می کند. از این رو طراحان مچ بند طبی علاوه بر استحکام و دوام محصول به فکر راحتی آن نیز باید باشند. این مچ بند ها محدودیت حرکتی برای انگشتان و مچ دست ایجاد نمی کنند و شما به راحتی می توانید انگشتان خود را حرکت دهید.
مچ بند طبی نوع ۲
محافظ شست و مچ پا :
این محصولات برای درمان و بهبود بیماری انحراف شست پا استفاده می شود. این بیماری در اثر پوشیدن کفش های پنجه باریک، غیر استاندارد و پاشنه بلند ظاهر می گردد. این محافظ ها برای پیشگیری و جلوگیری از بازگشت مجدد آن مورد استفاده قرار می گیرد. محصولات محافظت از شست و مچ پا در انواع بانداژ، لا انگشتی، اسپلینت طراحی و تولید می شود. هر کدام از این انواع کاربرد و کارکرد متفاوتی دارند که در زیر به تشریح هر یک پرداخته ایم.
بانداژ : این وسیله در درمان بیماری انحراف شست یا هالوکس والگوس کاربرد دارد. بانداژ های طبی را فقط شب ها هنگام خواب باید استفاده کرد و از راه رفتن با آن خودداری باید کرد.
لا انگشتی: از این وسیله می توان در طول روز استفاده کرد و با قرار دادن آن بین انگشت شست و انگشت دوم راه رفت.
اسپلینت: این محصول ترکیبی از بانداژ و لا انگشتی می باشد.
جهت خرید انواع محصولات ارتوپدی شما می توانید با کارشناسان داروخانه اینترنتی ما تماس حاصل نمایید و یا به بصورت آنلاین خرید نمایید .