نزدیکی در دوران قاعدگی

همه چیز درباره‌ی امکان نزدیکی در دوران قاعدگی

دوران قاعدگی در خانم‌ها

امکان نزدیکی در دوران قاعدگی یکی از موضوعاتی است که بسیاری از زوج‌های جوان با آن درگیر هستند. اهمیت رابطه‌ی جنسی در تداوم ازدواج و بهبود روابط زناشویی برای همه اثبات شده است. در واقع یکی از ارکان اصلی ازدواج، رابطه‌ی جنسی می‌باشد. کشش و میل جنسی زن و مرد به یکدیگر سبب تداوم و بهبود رابطه‌ی آن‌ها می‌شود. اما دوران قاعدگی سبب می‌شود زوجین هر ماه به مدت چند روز از این رابطه محروم شوند. برای بسیاری از زوجین به خصوص مردان تحمل این دوران بسیار سخت می‌باشد تا جایی که به نزدیکی در دوران قاعدگی روی می‌آورند. اما آیا رابطه‌ی جنسی در دوران قاعدگی درست است؟ آیا از نظر پزشکی برای آن محدودیت یا ممنوعیتی وجود دارد؟ در این مقاله به طور مفصل به امکان نزدیکی در دوران قاعدگی می‌پردازیم. با ما همراه باشید.

امکان نزدیکی در دوران پریود

اگر به دنبال این باشید که دلیلی برای تأیید یا رد کردن امکان نزدیکی در دوران قاعدگی پیدا کنید، در نهایت به دلایل مذهبی و پزشکی می‌رسید. اما حتی با دانستن این دلایل باز هم تمایل به برقراری رابطه‌ی جنسی در دوران قاعدگی وجود دارد.

نزدیکی در دوران قاعدگی

نزدیکی در دوران قاعدگی

منع پزشکی نزدیکی در دوران پریود

از نظر پزشکی توصیه می‌شود در این دوران رابطه نداشته باشید چون در این دوران محیط واژن بسیار حساس می‌باشد و دهانه‌ی رحم باز است بنابراین احتمال ابتلا به عفونت‌های مختلفی از جمله عفونت‌های قارچی، باکتریایی و مقاربتی وجود دارد. از جمله نکاتی که پزشکان متخصص زنان همیشه در این دوران به آن اشاره و تأکید دارند رعایت نکات بهداشتی و نداشتن رابطه‌ی جنسی است. یکی دیگر از خطرات نزدیکی در دوران قاعدگی افزایش مقدار و شدت خونریزی است که در مواردی می‌تواند بسیار خطرناک باشد. ایجاد عفونت‌های شدید رحمی چون آندومتریوز هم در این دوران بسیار محتمل است.

اما اگر اصرار به نزدیکی در دوران قاعدگی دارید حتماً با پزشک متخصص زنان مشورت کنید. بالا بودن میل جنسی در زنان یا مردان تحمل این دوران را بسیار سخت می‌کند.

از طرفی کمبود میل جنسی در دوران قاعدگی میان زنان بسیار شایع است. آن‌ها از نزدیکی در دوران قاعدگی

 و هر گونه تماس جنسی فرار می‌کنند و حس انزجار و تنفر نسبت به آن دارند بنابراین ممکن است با شنیدن درخواست رابطه در این دوران دچار مشکلات روحی شوند.

 منع مذهبی نزدیکی در دوران پریود

رفتارهای جنسی در هر دین و مذهبی تابع احکام آن دین می‌باشد. مردم در سراسر جهان علاوه بر ملاک‌های اخلاقی، برای داشتن روابط جنسی تابع قوانین و احکام مذهبی خود هستند. در دین اسلام و مذهب شیعه نزدیکی در دوران قاعدگی ممنوع و حرام اعلام شده است و انجام آن دارای کفاره است. این موضوع یکی از دلایلی است که بسیاری از افراد مذهبی را از داشتن نزدیکی در دوران قاعدگی منع می‌کند. در ادیان دیگر هم محدودیت‌هایی برای آن وجود دارد.

امکان تماس جنسی به جای نزدیکی در دوران پریود

تمایل و تصمیم به برقراری نزدیکی در دوران قاعدگی موضوعی کاملاً شخصی می‌باشد اما رعایت توصیه‌های پزشکی و مهم شمردن سلامتی زنان در این دوران بسیار حائز اهمیت است. تصمیم به برقراری رابطه در این دوران پس از ازدواج یک تصمیم دو نفره و توافقی است. بسیاری از زوجین تصمیم می‌گیرند در این دوران رابطه و تماسی نداشته باشند.

همان طور که می‌دانید رابطه‌ی جنسی دارای روش‌های مختلفی است. این رابطه از تماس و معاشقه شروع و به رابطه‌ی واژینال یا دهانی ختم می‌شود. امکان رسیدن به ارگاسم در همه‌ی این روش‌ها وجود دارد و گاهی نیاز به دخول هم نیست. رسیدن به ارگاسم می‌تواند طول این دوران را کوتاه کند بنابراین توصیه می‌شود در دوران پریودی به جای نزدیکی در دوران پریود به معاشقه بپردازد. با مطالعه و در نتیجه افزایش آگاهی خود می‌توانید گذر از این دوران را برای همسر خود آسان‌تر کنید.

نزدیکی در دوران قاعدگی

ایجاد تنش در روابط عاطفی به دنبال نزدیکی در دوران قاعدگی

همان طور که می‌دانید خانم‌ها در این دوران از نظر روحی و فیزیکی بسیار حساس می‌شوند و تنها درک همسرشان می‌تواند حالشان را بهتر کند. پس او را مجبور به برقراری نزدیکی در دوران قاعدگی نکنید چون ممکن است سبب ایجاد تنش در روابط عاطفی‌تان شود. به جای این کار می‌توانید او را در آغوش بگیرید، با هم صحبت کنید، برایش هدیه بخرید و از او مراقبت کنید تا حس کند به او توجه می‌کنید. توجه کردن و ابراز محبت به همسرتان بسیار مهم‌تر از برقراری رابطه‌ی جنسی در این دوران می‌باشد. از طرف دیگر خانم‌ها هم باید حواسشان به همسرشان باشد. منع آن‌ها از رابطه‌ی جنسی در این دوران می‌تواند در طولانی مدت منجر به انجام خیانت از طرف مردان شود بنابراین شما هم به مردان توجه کنید و حواستان به احساسات آن‌ها باشد.

ویتاماه

کندرویتین چیست؟
چگونه علائم یائسگی را در خانم‌ها کاهش دهیم؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
جهت
بستن

سبد خرید

دسته بندی ها

Call Now Button
× ارسال پیام به واتساپ