آشنایی با ایمپلنت در دوران بارداری
دندان یکی از تاثیرگذارترین اجزای صورت روی زیبایی افراد به حساب می آید. خانم ها نسبت به آقایان حساسیت بیشتری روی زیبایی خود دارند. در طول زندگی فرد به وجود آمدن مشکلات دندان کاملا طبیعی است اما اگر این مشکلات در زمان بارداری برای خانم ها به وجود آید، کار را کمی مشکل می کند. ایمپلنت در دوران بارداری بهتر است انجام نشود.
افراد ممکن است مجبور شوند که اقدام به ایمپلنت دندان کنند. اگر خانمی باردار باشد بهتر است این عمل جراحی را برای بعد از بارداری بگذارد. با توجه به اینکه این عمل جراحی کاملا ایمن است اما برای اینکه میزان آسیب و خطر برای مادر و کودک به صفر برسد، بهتر است این عمل بعد از انجام زایمان صورت پذیرد. این کار باعث می شود که پزشک و بیمار راحت تر بتوانند این کار را انجام دهند.
انجام ایمپلنت در دوران بارداری
نداشتن دندان برای خانم ها بسیار مشکل است زیرا زیبایی آن ها را به خطر می اندازد و اعتماد به نفس آن ها را کم می کند اما بهتر است عمل ایمپلنت در دوران بارداری انجام نشود تا هیچ خطری مادر و نوزاد را تهدید نکند. خانم ها می توانند با مراجعه به پزشک، در مورد دغدغه ی خود با آن ها مشورت کنند. زیرا پزشک می تواند روش های موقتی دیگری به خانم های باردار پیشنهاد دهد تا از ایمپلنت در دوران بارداری منصرف شوند و مدت زمانی را تحمل کنند تا زایمان آن ها انجام شود.
روش های درمانی دندانپزشکی همگی کاملا ایمن هستند اما با وجود این نه تنها افراد، بلکه خود پزشکان نیز به بیمار پیشنهاد می دهند اگر امکانش است، انجام روش های درمانی و ایمپلنت در دوران بارداری را انجام ندهند و آن را به زمان دیگری موکول کنند. روش های جایگزین متنوعی وجود دارد که خانم ها می توانند به صورت موقت از آن ها استفاده کنند.
مضرات احتمالی ایمپلنت در دوران بارداری
همانطور که بیان کردیم عمل ایمپلنت در دوران بارداری بهتر است انجام نشود زیرا ممکن است مضراتی را برای مادر و فرزند داشته باشد. این احتمالات بسیار ناچیز است اما می توان با انجام ندادن روش های درمانی، آن ها را به صفر رساند. برخی از مضرات احتمالی ایمپلنت در دوران بارداری می توان به موارد زیر اشاره کرد.
استرس
یکی از حالت های طبیعی هر فرد در زمان انجام روش های درمانی دندانپزشکی، داشتن استرس و اضطراب می باشد. این استرس برای افراد عادی مشکلی ایجاد نمی کند اما برای خانم هایی که باردار هستند، بسیار مضر است و در رشد کودک او تاثیرات منفی دارد. همین امر سبب می شود که بگویند بهتر است ایمپلنت در دوران بارداری انجام نشود. زیرا مادر در دوران بارداری به طور طبیعی و نرمال استرس دارد و نباید اقدامی انجام داد که این استرس دو چندان شود.
اشعه ایکس
استفاده از اشعه ایکس در ایمپلنت کاملا ضروری می باشد و باید برای انجام عمل ایمپلنت از آن استفاده شود. این اشعه برای خانم ها باردار مضر است و نباید آن را انجام داد. انجام ایمپلنت هم بدون اشعه ایکس امکان پذیر نیست به همین سبب بهتر است این عمل را در زمان بارداری انجام ندهید تا از برخورد اشعه ایکس به خود و نوزاد در امان باشید.
داروی بیهوشی
برای انجام ایمپلنت دندانپزشک از داروی بیهوشی استفاده می کند. حتی اگر دندانپزشک از دارو های بی حسی موضعی استفاده کند باز هم مادر حالت طبیعی ندارد و بیهوشی کمی را احساس می کند. این دارو های بیهوشی و بی حسی بسیار قوی هستند و برای خانمی که باردار است ممکن است ضرر داشته باشد. به همین سبب بهتر است انجام ایمپلنت را به دوران بعد از زایمان منتقل کنید تا خطری شما و نوزادتان را تهدید نکند.
کلسیم مورد استفاده جنین
جنین درون شکم مادر به کلسیم نیاز دارد و آن را از مواد غذایی که مادر می خورد تهیه می کند اما در برخی از موارد کلسیم مورد نیاز از طریق مواد غذایی به مادر و جنین نمی رسد به همین سبب نوزاد مجبور می شود که کلسیم مورد نیاز خود را از استخوان های مادر بگیرد. اگر این اتفاق بیفتد و همزمان مادر نیز ایمپلنت دندان را انجام دهد، ممکن است ایمپلنت در این دوران او با موفقیت همراه نباشد و لازم باشد دوباره این کار انجام شود.