روغن بنفشه

بررسی خواص روغن ‌بنفشه و جنبه های مختلف تاثیر گذار آن بر بدن

بررسی خواص روغن ‌بنفشه و جنبه های مختلف تاثیر آن بر بدن:

مسلما همه ما با روغن بنفشه آشنا هستیم و این روغن نامی آشنا برای همگان دارد. در خصوص خواص و اهمیت آن نیز همه ما کم و بیش آگاه هستیم اما این بار می خواهیم به طور کامل با این روغن آشنا باشیم و بدانیم که چیست و چه خواصی دارد و از آن می توان چه استفاده هایی نمود. همچنین می خواهیم به طور دقیق به بررسی خواص این روغن و تاثیر آن روی عوامل مختلف بدن بپردازیم. ابتدا باید بدانیم که بنفشه یک گیاه می باشد که دارای گل های کوچک و بنفش رنگ است. البته گونه‌ های مختلفی برای این گل یا گیاه در نظر گرفته می شود. کشور های مختلفی نیز هستند که می توانند میزبان این گیاه پر فایده باشند.

برخی از آن ها نظیر: ایتالیا، فرانسه، چین و یونان می باشند. اما با توجه به تکنولوژی های جدید کشاورزی کاشت این گیاه در سرتاسر جهان ممکن است.

رویش طبیعی این گیاه نیاز به مناطق خاصی دارد که در بالا به آن اشاره نمودیم. معمولاً مهمترین کاربرد روغن بنفشه جنبه درمانی آن می باشد. از این رو بسیاری از کاربرد های پزشکی نظیر: تسکین درد، مراقبت های پوستی و غیره را با خود به همراه دارد. بایستی بدانید که این روغن اگر به صورت ارگانیک باشد، ممکن است که تبخیر شده و از حجم آن کاسته شود.

بنابراین توصیه می شود که آن را در یک ظرف در بسته و دور از نور خورشید و حرارت زیاد قرار دهید. ارزش بسیار بالای این روغن می ‌تواند به خاطر تاثیر آن بر سلامتی و هزینه بسیار کمی باشد که بابت آن پرداخت خواهید نمود. علت هزینه کم روغن بنفشه را می توان به این خاطر دانست که یک کیلوگرم گل بنفشه می تواند به همان میزان روغن تولید کند.

روغن بنفشه

روغن بنفشه

 تاثیر روغن بنفشه بر سلامتی در جنبه های مختلف:

 اولین جنبه خواص این روغن را ما می توانیم مراقبت های پوستی آن و تاثیر آن بر روی لکه های صورت بدانیم. لذا چه بسیار لکه های پوستی ناشی از جوش، آکنه، اگزما و نور خورشید که می ‌توانند با استعمال موضعی این روغن از بین بروند. از دیگر خواص این روغن می ‌توان به کاهش التهاب در بیماری های پوستی که موجب قرمزی پوست و یا تحریک شدن آن می ‌شوند، نام برد.

همچنین این روغن خاصیت ضد میکروبی داشته و می تواند باکتری ها را از بین ببرد. استعمال موضعی آن به روی پوست صورت و دستان نه تنها مانع از خشک شدن و پوسته پوسته شدن آن ها خواهد شد، بلکه می ‌تواند آلودگی های روی پوست را نیز از بین ببرد.

جالب است که بسیاری از افراد به خرید آبرسان ها و مرطوب کننده های شیمیایی با هزینه های گزاف می ‌پردازند اما از استفاده روغن بنفشه برای مراقبت های پوستی خود امتناع می نمایند.

 جنبه دیگری از خواص روغن بنفشه وجود دارد و آن هم تسکین درد می باشد. برخی از افراد هستند که از بیماری های عضلانی نظیر: آرتروز، روماتیسم، نقرس و ورم مفاصل رنج می برند. بهترین درمان برای این بیماری ها استفاده از روغن بنفشه می باشد.

افرادی نیز که به خاطر شدت کار دچار سفت شدگی عضلانی و مفاصل شده اند نیز می توانند با استفاده از این روغن باعث شل شدن عضلات و مفاصل خود شوند. علت اصلی تسکین درد این روغن را می‌ توان افزایش گردش خون مناسب به این نواحی دانست. همچنین سردرد های ناشی از بیماری های عفونی مثل: مننژیت و میگرن با استفاده از روغن بنفشه می‌ توانند تسکین پیدا کنند. البته درمان این درد ها تنها توسط پزشک صورت می ‌گیرد لذا این روغن تنها می تواند تسکین دهنده این درد ها باشد.

خواص روغن بنفشه و آرامش اعصاب:

دیگر خواص روغن بنفشه را می توان تاثیر آن بر سلامتی روح و روان دانست. همانطور که این روغن می ‌تواند باعث کاهش درد و یا تسکین درد های میگرنی شود، می تواند با موادی که در ساختارش وجود دارد، باعث افزایش آرامش و همچنین کاهش تنش، اضطراب، استرس، خستگی و سرگیجه شود .مواد تشکیل دهنده این روغن دارای خاصیتی آرام بخش و درمانگر هستند و می ‌توانند اعصاب و روان افراد را آرام گردانند.

جنبه دیگر خاصیت روغن بنفشه را می توان تاثیر آن در سرماخوردگی دانست. این روغن خلط آور بوده و با دفع خلط و بلغم به پاکسازی بدن می پردازد. همچنین به خاطر خاصیت ضد التهابی که دارد باعث تسکین و درمان سرماخوردگی، برونشیت، سینوزیت، آنفولانزا و سرفه خواهد شد.

معرفی روغن بنفشه
با درمان‌های شوره سر بیشتر آشنا شویم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
جهت
بستن

سبد خرید

دسته بندی ها

Call Now Button
× ارسال پیام به واتساپ